Doneer

Misschien is een partijlidmaatschap niet wat je zoekt, of je bent al lid, maar ook financiële steun stellen wij erg op prijs. 

Het uitdragen van Bijbelse politiek door middel van onder ander campagnes kosten veel geld. Daarom wijzen we graag op de mogelijkheid om ons zo te steunen, want mede door die steun kunnen wij meer van onze principes en idealen verwezenlijken.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met het SGP-Partijbureau.

Doneer hier

Nalatenschap voor SGP of Guido de Bres Stichting (WI)

Misschien hebt u er al eens over nagedacht - of misschien nog nooit - maar u kunt de SGP ook opnemen in uw testament. Op die manier kunt u ook na uw overlijden bijdragen aan het bedrijven van politiek met een geopende Bijbel. Ook de tijd die er na uw leven is kunnen volgende generaties leven in een land waar Bijbelgetrouwe politiek wordt voorgestaan.

Overweegt u deze mogelijkheid? Dan zijn er verschillende opties om de SGP door een nalatenschap te steunen:

  1. Benoemd de SGP tot erfgenaam
    Als u de SGP benoemt tot (mede)erfgenaam (een erfstelling), ontvangt de SGP na uw overlijden een gedeelte van uw complete vermogen.
  2. Laat een vast bedrag na
    U kunt ook een vast bedrag nalaten (een legaat). Bij het nalaten van een legaat kunt u heel precies bepalen hoeveel de SGP bij uw overlijden ontvangt.
Belasting over uw nalatenschap
Erfgenamen moeten belasting betalen over de erfenis die zij ontvangen. Deze belasting heet ‘successierecht’. Goede doelen en organisaties met een ANBI-status (algemeen nut beogende instelling), zoals de SGP, vormen hierop een uitzondering.

Wilt u over dit onderwerp met ons in contact treden, dan kunt u terecht bij 010 - 720 07 70 of via info@sgp.nl.

Met een donatie voor de SGP

  • Waarborgt u Bijbelgetrouwe politiek
  • Steunt u het SGP-geluid in de toekomst
  • Creëert u impact op de samenleving

Wil je meer doen
om bij te dragen aan de SGP?

Word dan lid en steun de SGP doorlopend of bekijk onze (vrijwilligers)vacatures. Bent u ondernemer en wilt u graag jaarlijks bijdragen aan de SGP en deelnemen aan netwerkbijeenkomsten? Dan kunt u ook lid worden van het ondernemersplatform van de SGP.

Meer info over het ondernemersplatform

Lid worden

Dankzij zo'n 30.000 SGP-leden, kunnen wij, landelijk en lokaal, een vuist maken in de politiek. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Werk mee

Wil jij bijdragen aan het behalen van onze doelen? Bekijk dan de openstaande vrijwilligers- en vaste functies.