1 mei 2014

SGP Tweede Kamerlid zoekt sponsors

Tweede Kamerlid Elbert Dijkgraaf gaat voor ‘Woord en Daad’ met het SGP team Galibier beklimmen. Met het project waar voor gefietst wordt wil Woord en Daad de economie in Bangladesh stimuleren. ‘Op DV zaterdag 30 augustus hoop ik met mijn SGP-team vanuit het Franse plaatsje Valloire de berg Galabier te bedwingen. De route die we afleggen vanuit het plaatsje naar de top is 18,1 kilometer’, zo laat Dijkgraaf weten.

Dijkgraaf: ‘Als SGP’er zet ik me normaal gesproken voornamelijk in voor de situatie in ons eigen land. Om aandacht te vragen voor het gezin bijvoorbeeld. Maar ook voor een gezonde economie. Maar voor één dag ga ik mij, samen met een SGP-team vanuit de fractie inzetten voor gezinnen en economische ontwikkeling in Bangladesh. Dat doen we via de actie ‘Loop voor een huis’, waarvan de organisatie bij Woord en Daad ligt. Met elke ingezamelde 1000 euro kan één stenen huis worden gebouwd en wordt er een hypotheek verstrekt’.

Micro-hypotheken
Meer over de micro-hypotheken en de situatie in Bangladesh leest u hier:https://www.woordendaad.nl/projecten/huizenbouw-bangladesh-5272.html

Sponsoring
Het SGP Tweede Kamerlid vraagt de steun vanuit de achterban om hem en daarmee het SGP-team te sponsoren en daarmee om te zien naar arme gezinnen in Bangladesh. ‘Daar zou ik ontzettend blij mee zijn. Het geven kan via de speciale actiesite:http://www.fietsvooreenhuis.nl/Deelnemer_steunen;  Kies vervolgens voor het SGP-team’, aldus het sportieve Tweede Kamerlid.

Bron: www.sgpgo.nl