8 juni 2013

Eerste informatieblad Vizier 2013

In het informatieblad van de fractie aandacht voor: Factory Outlet bij Zoetermeer, ruimteverdeling in 2013, nieuwe provinciale visie, en fractie-adviseur Wim van Duijn.

Koningin Beatrix heeft na een regeerperiode van 33 jaar plaatsgemaakt voor Koning Willem-Alexander. Dat betekent dat de provincie Zuid-Holland en de stad Den Haag hun meest prominente inwoner zien vertrekken: Prinses Beatrix zal haar intrek nemen in haar geliefde Kasteel Drakensteyn in de bossen bij Lage Vuursche. Het is haar gegund.

Graag wensen wij haar Gods zegen toe in de avond van haar leven. We zijn dankbaar dat we deze Koningin zo lang in ons midden mochten hebben.
Net iets eerder dan Koningin Beatrix kondigde ook de Zuid-Hollandse Commissaris der Koningin J. Franssen in zijn nieuwjaarstoespraak zijn vertrek aan. Voor het eind van dit jaar legt hij zijn ambt neer. Het is nog niet bekend wat hij daarna gaat doen, maar de provincie verliest een enthousiaste en ervaren bestuurder.

Ondanks deze wisselingen van de wacht gaat het ‘gewone’ leven door. Ook in de provinciale politiek veroorzaken ze geen aardverschuivingen.
In dit nummer van Vizier daarom, zoals altijd, een grote diversiteit aan onderwerpen
die in onze mooie provincie spelen. En waarmee u als inwoner direct of indirect te maken hebt.

Download Vizier