HomeNieuwsVerkiezingsavond Provinciale Staten en Waterschap

Verkiezingsavond Provinciale Staten en Waterschap

Publicatiedatum: 24 jan. 2019 | SGP Hardinxveld-Giessendam

Verkiezingsavond SGP met Diederik van Dijk, Nico den Jager en Goos den Hartog.

D.V. vrijdag 15 februari 2019 organiseert de SGP Hardinxveld-Giessendam een politieke avond met als thema de verkiezingen voor het waterschap, de provincie en indirect de Eerste Kamer.

De avond wordt geopend door voorzitter Cees Lock. Tijdens de bijeenkomst hoopt de lijsttrekker van de SGP in Zuid-Holland, Nico de Jager en de lijsttrekker voor het Waterschap Rivierenland, Goos den Hartog, wat meer over het werk van de provincie en het waterschap te vertellen. Zij gaan ook in op regionale onderwerpen.

Daarnaast hoopt Diederik van Dijk,  kandidaat voor de SGP in de Eerste Kamer, een bijdrage te leveren aan deze avond. Hij zal het belang van de Eerste Kamer onderstrepen en ook wat vertellen over de politieke actualiteit in Den Haag en in Nederland.

Het belooft dus een zeer interessante avond te worden, waarbij u gelegenheid krijgt om met de sprekers in debat te gaan. Debatleider is Koen Schouten, burgerlid voor de SGP in Hardinxveld.

Na afloop van deze avond kunt u onder het genot van een hapje en een drankje informeel met de sprekers van gedachten wisselen.

Iedereen is van harte welkom op deze verkiezingsbijeenkomst.

Aanvang: 19:45 uur. 

Locatie: De Parel, Talmastraat 9 te Hardinxveld-Giessendam.

Daarnaast willen we het belang van stemmen op 20 maart benadrukken. U mag één keer gaan stemmen, voor twéé verkiezingen maar dit heeft drie keer resultaat! De Statenleden kiezen namelijk de leden van de Eerste Kamer. Laat uw stem niet verloren gaan.